fbpx dapospim.bg

ЗА МЕН

Сертифициран консултант по сън за деца 0-4г.

Здравейте!
Моето име е Жени…

Аз съм майка на прекрасно момченце, съпруга и сертифициран консултант по детски сън. Живея в София, но помагам на семейства от цялата страна.

По образование съм маркетолог като преди майчинството работих в голяма ПР агенция, имах забързан начин на живот и много социални контакти. После дойде пандемията, а по време на нея се роди и синът ми Николай. Той се оказа най-голямото щастие и предизвикателство в живота ми.

Наложи  се да премина през много препятствия, свързани с отглеждането му докато най-накрая успеем да поспим у дома. След трудно раждане, сложно кърмене, проблеми със съня, несъвсем гладко захранване и какво ли още не, смея да твърдя, че ще ви бъда полезна с познания по всякакви бебешки теми, с коите ме е сблъскала неволята.

Наричам подхода си холистичен, тъй като не се фокусирам само върху съня, а цялостните биологични процеси в тялото на бебетата, както и динамиката във всяко семейство, за да намеря най-добрия вариант за подобрение на ситуацията.

…а това е моята история:

СЕРТИФИКАТИ:

Аз също знам какво е да не спиш!

“Да поспим!” е лична кауза, защото знам какво означава да имаш нужда от съдействие за съня на детето си и да няма откъде да я получиш. Да се луташ, да екпериментираш, да получаваш информация от различни източници и нищо да не дава резултат.
В следствие на дълго безсъние и разочарование от комуникацията с други специалисти, превърнах личната си „драма“ в кариера като се сертифицирах за консултант по сън за деца 0-4 г. Помогнах сама на себе си и семейството ми да поспим, а вече съм насреща и за всички останали, които имат нужда от моите знания и опит.

консултант по детски сън 3

Свържете се с мен:

+359 886 156 954

jenikolarova@gmail.com