fbpx dapospim.bg

консултации

Индивидуални консултации с мен за съня на вашето дете. 

Ако се затруднявате да прецените кой вид консултация е подходяща за вас, не се притеснявайте да насрочите 15-минутен опознавателен разговор, за да ви насоча. 

новородени

НОВОРОДЕНИ

Консултации за бебета между 3 и 12 седмици. Онлайн и на живо за
град София

единични консултации

Единични консултации

Подходящи за деца между
12 седмици и 4 години с конкретен проблем на съня.

консултации с проследяване

Проследяване

Подходящи за деца над 5 месеца, които заспиват само с помощ и ще се работи върху самостоятелното им заспиване.

да поспим консултации отстъпки

как работя?

Препоръки преди работа с проследяване по съня

Препоръчвам да не започвате работа върху съня на бебето си в период, в който предстоят пътувания, гостувания на ваши роднини, гледане на детето от трети лица и т.н. Ако сте избрали пакет с проследяване, моля, уверете се, че в рамките на седмиците, в които ще разботим заедно обстановката у дома е спокойна и непроменлива. Всичко това е предпоставка за добър резултат. 

Процес на работа

1. Запазвате час за консултация.

Ако не сте сигурни дали имате нужда от еднократна консултация или такава с проследяване може преди това да букнете 15-минутен опознавателен разговор, за да ви насоча.

2. След плащане в платформата Calendly получавате автоматичен имейл с документи за попълване преди консултацията. 

3. В деня на консултацията ще получите покана за разговора по имейл. 

Гаранции

Старая се да съм максимално полезна на семействата, с които работя и да повишавам квалификацията си редовно, за да намирам най-доброто решение във всяка ситуация.

Опитът ми досега показва, че няма семейство, с което да съм работила и да не е видяло положителен ефект от общите ни усилия и работа.

И все пак, като консултант аз мога да ви дам стратегия, информация и подкрепа, но не мога да свърша работата вместо вас – родителите. Вашето постоянство, търпение и стриктно изпълнение на моите съвети играят ключова роля за постигането на успех. Ако се вслушвате частично в препоръките ми, не мога да дам гаранция за подобрение в съня на детето ви.

Също, не бива да бъде подценяван и темпераментът на детето, който може да не позволи промени по съня в зависимост от възрастта или периода, в който се намира то, когато сте ме потърсили.

Отстъпки

– 20% за многодетни семейства ( с повече от две деца)

– 50% за семейства, които се свързват с мен за консултация на друго тяхно детенце

При работа с близнаци, услугата за едното дете е безплатна

Често задавани въпроси

 

Коя е най-добрата възраст за приучаване към самостоятелно приспиване?

Всяка възраст от 3 седмици до 4 години. При новородените на възраст 3-12 седмици се фокусирам върху поставянето на добри основи за сън.

С какво се отличават моите консултации?

Вярвам, че всяко бебе, както и динамиката във всяко едно семейство са уникални. Като консултант аз съм наясно с това и давам индивидуално изготвени решения на база вашия родителски подход, медицинската история на детето, храненето, моделите му на сън и поведение. Това само по себе си прави консултациите мин 1:1 много по-ефкетивни от курсове и книги, които дават решения за общия случай. Ако вече сте на моята страница и четете това, най-вероятно сте се убедили, че „общ случай“  всъщност не съществува. 

Методите ми на работа включват ли (CIO) плач до успокоение?

Cry It Out (да оставим бебето да се наплаче) се счита за един от методите за приучаване към самостоятелно заспиване на детето, но не е моята първа препоръка. Работя с него в екстрамни ситуации (пример: майката спешно й се налага да влезе в болница, а детето заспива само с нейна помощ), или когато самите родители изрично поискат този метод, но имат нужда от план.
Има набор от по-щадящи техники за самостоятелно заспиване, които да предложа и да наравите избор. Не мога да обещая, че няма бебето да пролее нито една сълза, тъй като плачът е единствената му форма на комуникация на този етап, но гарантирам, че винаги избираме метод, който е комфортен за вас и вашата семейна ситуация.
Планът ви за сън ще бъде персонализиран според възрастта на  детето, темперамента му и вашия родителски подход.

За колко време ще видим подобрение?

Всички деца реагират различно. Въпреки това, повечето родители виждат положителна промяна в рамките на първите 5 дни, при условие, че са останали последователни при прилагането на плана, който съм препоръчала.

Аз също знам какво е да не спиш!

“Да поспим!” е лична кауза, защото знам какво означава да имаш нужда от съдействие за съня на детето си и да няма откъде да я получиш. Да се луташ, да екпериментираш, да получаваш информация от различни източници и нищо да не дава резултат.
В следствие на дълго безсъние и разочарование от комуникацията с други специалисти, превърнах личната си „драма“ в кариера като се сертифицирах за консултант по сън за деца 0-4 г. Помогнах сама на себе си и семейството ми да поспим, а вече съм насреща и за всички останали, които имат нужда от моите знания и опит.

консултант по детски сън 3

Свържете се с мен:

+359 886 156 954

jenikolarova@gmail.com