fbpx dapospim.bg

Уебинар “ Ранни ставания“

Този уебинар е подходящ ако ви е омръзнало бебето да започва деня си преди 6:00 и искате да поработите върху това без значение дали отскоро или винаги е било ранобудно. В рамките на час и половина коментирам какво наричаме ранно ставане, от какво може да се получава, как да отхвърлим всички възможни фактори и да разрешим проблема чрез няколко прости стратегии. Все пак имайте предвид,че това е един от най-сложните казуси от гледна точка на бебешкия сън и се разрешава само с търпение и постоянство! Подходящ за бебета на всякаква възраст.

Мастърклас “Режимът на бебето”

Често майките си задават въпроса дали режимът на бебето е подохдящ особено ако започне да има проблеми със съня: да се буди често, да прави кратки дремки, приспиването да стане изключително трудно. В 70% от случаите основните проблеми са свързани именно с небалансирания режим или липсата на такъв. Без значение дали сте привърженик на точните режими или предпочитате да бъдете гъвкави, този мастърклас ще ви даде насоки как да съобразите вашата динамика със съня на детето си, за да постигнете оптималното за възрастта му.

Уебинар „Преходи към по-малък брой дремки“

Научете как да се справите успешно с всички преходи в режима, които ще претърпи вашето бебе. Преходите към по-малък брой дремки са може би едно от най-сложните неща, свързани с режима на бебето. Закъснението, прекалено ранното или рязко преминаване към по-малък брой дремки в повечето случаи може да доведе до много проблеми със съня на бебето като например: ранни събуждания, разкъсан нощен сън, преумора и събуждане скоро след заспиване за нощен сън, кратки дремки през деня.