fbpx dapospim.bg

 Консултации
4 месеца – 4 години

Процес на работа

Запазвате час за консултация.

Ако не сте сигурни дали имате нужда от еднократна консултация или такава с проследяване може преди това да букнете 15-минутен опознавателен разговор, за да ви насоча.

Ще получите информация по имейл за данни за плащане по банков път, както и материали за попълване (подробен въпросник за детето и дневник на съня, който е добре да попълвате в рамките на поне 5 дена).

Часът за консултация се счита за запазен след получено плащане.

Провеждаме консултацията в насрочения час чрез платформата Zoom или по телефон.

В рамките на 48ч. след проведената консултация получавате подробни бележки ако сте избрали пакет “Проблем на фокус” или подробен план за приучаване към самостоятелно заспиване ако сте избрали пакет “Да поспим”. 

До седмица след консултацията провеждаме 30-минутен проследяващ разговор като за пакет “Проблем на фокус” той бива един на брой, а при пакет “Да поспим” провеждаме такива разговори на всеки 48 часа.
И в двата случая е добре да продължавате да водите записки в дневника на съня на детето.

Препоръчвам да не започвате работа върху съня на бебето си в период, в който предстоят пътувания, гостувания на ваши роднини, гледане на детето от трети лица и т.н. Ако сте избрали пакет с проследяване, моля, уверете се, че в рамките на седмиците, в които ще разботим заедно обстановката у дома е спокойна и непроменлива. Всичко това е предпоставка за добър резултат. 

Гаранции

Старая се да съм максимално полезна на семействата, с които работя и да повишавам квалификацията си редовно, за да намирам най-доброто решение във всяка ситуация.

Опитът ми досега показва, че няма семейство, с което да съм работила и да не е видяло положителен ефект от общите ни усилия и работа.

И все пак, като консултант аз мога да ви дам стратегия, информация и подкрепа, но не мога да свърша работата вместо вас – родителите. Вашето постоянство, търпение и стриктно изпълнение на моите съвети играят ключова роля за постигането на успех. Ако се вслушвате частично в препоръките ми, не мога да дам гаранция за подобрение в съня на детето ви.

Също, не бива да бъде подценяван и темпераментът на детето, който може да не позволи промени по съня в зависимост от възрастта или периода, в който се намира то, когато сте ме потърсили.

Подробно можете да се запознаете с правилата и условията ми на работа, както и възстановяване на заплатени услуги тук:

консултант по детски сън
Пакетът с проследяване при Жени е най-добрата инвестиция, която сме правили до момента за нашето бебе (10 месеца). Така казвах за ергобейбито, преди да се свържа с нея.
Жени е страхотна, изключително добре подготвена по въпроса детски сън, работи много структурирано и подредено, всичко предложено се аргументира с допълнителна информация, помогна ни адски много и за нощния и за дневния сън, нашето момченце спеше само по 30-40мин, за втора дрямка спеше само в раница навън, заспиваше адски трудно с кански рев, когато го оставяхме да спи в кошарката си и плачеше повече, отколкото всъщност спеше.
Жени беше страшно търпелива с нас, изслуша внимателно всичките ни проблеми и изготви много подробен план за действие. Подкрепяше ме през цялото време, докато нещата с Никола започнаха наистина да се случват. Той е инат, също така е чувствително дете и му отне време да свикне с режима, но Жени беше неотлъчно до нас. С нейна помощ, подобрихме значително и храненето, свалихме раницата и заспиването е лесно и спокойно, а втората дрямка стига и до 2 часа, в кошарата.
На кратко, много сме доволни!
Препоръчвам с две ръце!
Виолета С.

Майка на Никола, 9 месеца

Жени, благодарим ти, че ни помогна да постигнем немислимото! Много сме признателни за това, че ни изслуша с внимание, отдели много време за проследяване, коригираше ни на всяка крачка и съобрази плана с особеностите на семейството ни. Впечатляващо и изключително полезно за нас беше това, че планът за сън, който изготви за нас, не се изчерпваше само с работа върху съня и приспиването конкретно, ами включваше съвети, свързани с храненето, къпането, игрите и т.н. Дъщеря ни е на 2 г. и 8 м. и преди твоята намеса заспиваше с единия от нас и спеше на нашата спалня. Приспиването отнемаше часове, през нощта лягаше върху нас и в резултат на това всички у дома бяхме доста изнервени и изморени. Дъщеря ни вече спи в кошарата си и заспива сама за около 20 минути. Благодарим ти за това, че беше толкова изчерпателна в обясненията си, емпатична и уверена в успеха ни, общуването с теб се случваше с лекота. Това, че беше толкова търпелива и мила с нас през цялото време, направи работата ни изключително приятна и лека. ❤
Мария Г.

Майка на Лора, 2.5 години

Казвам се Весела и  съм майка на момиченце на година и четири месеца на име Виктория. Дъщеря ми имаше чести нощни събуждания – будене на всеки два часа, много трудно заспиваше – с люлеене, обикаляне на стаята, шъшкане, галкане, потупване по памперса по 40-50 мин всяка вечер и изпиваше по около 100 мл мляко на всяко пробуждане през нощта. 

На прага на емоционален срив се обърнах за помощ към Жени и днес когато пиша тази препоръка съм й много благодарна! След първия ни разговор от консултацията с проследяване разбрах колко е мила , грижовна и отдадена на работата си и искрено вярвах, че с общи усилия и постоянство ще успеем да създадем правилния режим на детето ми, за да може да расте спокойно и да се наспива добре.

 За по-малко от месец, звучи невероятно, но малката ми дъщеричка вече заспива в легло в нейната самостоятелна детска стая, докато й чета книжка и шъшкам отвреме на време съвсем сама и спи два часа и половина на обяд и от 21.00часа до 07.30часа спокоен детски сън вечер. Още има вечери, в който се будя, за да я проверявам дали спи, но бързо си лягам като се уверя, че всичко е наред. 

Благодаря ти Жени, за усилията, съветите и помощта! 

Обръщам се към всички майки с подобни проблеми, не чакайте, решение има и за около две-три седмици, може да си върнете нормалния начин на живот и детето ви да расте щастливо в добро настроение и да спи спокойно.

Весела П.

Майка на Виктория, 1г.4м.

Много благодарим,Жени 😘‼️ До преди два месеца имах бебе,което през деня заспиваше само и единствено в ергономична раница с много друскане и люлеене по 30-40 мин .. НО този ад свърши ‼️Започнахме първо с режима ,променихме часовете на будуване,хранене ..и часовете за заспиване и хоп на първата седмица нещата се получиха 🙂 Никол е с перфектен режим и заспиването е песен 😍 Свалихме раницата за 2 дена точно и тя започна да спи още по пълноценно и удобно ‼️Огромно благодаря за отделеното време,хилядите ми въпроси и притеснения .. Страхотна си и пожелавам многооо спящи бебета ❤️😘‼️

Биляна Г.

Майка на Никол, 8 месеца

консултации отстъпки

Отстъпки

– 20% за семейства, с които вече съм консултирала

– 20% за многодетни семейства ( с повече от две деца)

– 50% за семейства, които се свързват с мен за консултация на друго тяхно детенце

При работа с близнаци, услугата за едното дете е безплатна

Често задавани въпроси

Коя е най-добрата възраст за приучаване към самостоятелно приспиване?

Всяка възраст от 3 седмици до 4 години. При новородените на възраст 3-12 седмици се фокусирам върху поставянето на добри основи за сън.

С какво се отличават моите консултации?

Вярвам, че всяко бебе, както и динамиката във всяко едно семейство са уникални. Като консултант аз съм наясно с това и давам индивидуално изготвени решения на база вашия родителски подход, медицинската история на детето, храненето, моделите му на сън и поведение. Това само по себе си прави консултациите мин 1:1 много по-ефкетивни от курсове и книги, които дават решения за общия случай. Ако вече сте на моята страница и четете това, най-вероятно сте се убедили, че “общ случай”  всъщност не съществува. 

Методите ми на работа включват ли (CIO) плач до успокоение?

Cry It Out (да оставим бебето да се наплаче) се счита за един от методите за приучаване към самостоятелно заспиване на детето, но не е моята първа препоръка. Работя с него в екстрамни ситуации (пример: майката спешно й се налага да влезе в болница, а детето заспива само с нейна помощ), или когато самите родители изрично поискат този метод, но имат нужда от план.
Има набор от по-щадящи техники за самостоятелно заспиване, които да предложа и да наравите избор. Не мога да обещая, че няма бебето да пролее нито една сълза, тъй като плачът е единствената му форма на комуникация на този етап, но гарантирам, че винаги избираме метод, който е комфортен за вас и вашата семейна ситуация.
Планът ви за сън ще бъде персонализиран според възрастта на  детето, темперамента му и вашия родителски подход.

За колко време ще видим подобрение?

Всички деца реагират различно. Въпреки това, повечето родители виждат положителна промяна в рамките на първите 5 дни, при условие, че са останали последователни при прилагането на плана, който съм препоръчала.