fbpx dapospim.bg

Консултации за новородени
4-12 седмици

новороени новородени новородени новородени

Процес на работа при консултациите за новородени

Запазвате час за консултация.

Ще получите информация по имейл за данни за плащане по банков път, както и материали за попълване ако има нужда от такива.

Часът за консултация се счита за запазен след получено плащане.

Провеждаме консултацията в насрочения час чрез платформата Zoom или във Вашия дом.

Получавате подробни бележки директно във Вашия дом ако консултацията е домашна или до 48ч. след нея ако сте избрали пакет “Перфектно начало”.

Следват проследяващ разговор или имейли според избрания пакет.

Потърсих помощ още в края на първият месец, защото видях, че правя грешки или не мога да разбера къде точно бъркам, за да може Сара да спи хубаво, дълбоко и най вече в собствената си кошара, и да не иска да заспива на ръце. Жени откликна на момента и направи пълна програма за Сара, след което дойде на място и ми разказа в детайли какво се случва и от какво има нужда, показа ми как да приложа написаното, и след стриктно спазване на програмата в рамките на 3-4 дена Сара започна да спи сама в кошарата си. Радвам се, че не чаках и не губих време, а веднага потърсих помощ. Съветвам всеки който има нужда дори само да попита, да не чака а да действа защото на мен ми върна нормалният начин на живот.
Милен Х.

Баща на Сара, 4 седмици

Жени ми даде много добри насоки и съвети, които още от първите дни имаха ефект. Посъветва ме не само за съня, а и за храненето. Изключително съм доволна, че избрах точно нея за консултант.

Йоана К.

Майка на Ема, 2 месеца

Много съм доволна от работата ми с Жени. Започнахме да работим с нея, защото моята дъщеря можеше само в слинг да заспи или след дълго люлеене на ръце от моя страна. Не обичаше и много да дремва в кошарката си. Успяхме за две седмици да я отучим от тези навици и тя започна да се самоуспокоява в легълцето и да заспива по-лесно сама. Също така спря да иска да спи само в мен и започна да заспива в кошарката си. Жени също така ми обърна внимание на режима на бебето и как той играе роля със съня й. Жени е много изчерпателна и информирана относно бебешкия сън. Благодарна съм й за работата ни заедно!

Мария А.

Майка на Ана, 11 седмици

Благодарение на професионалния подход на Жени Коларова и съветите ѝ, успяхме да научим синът ни да не заспива само на ръце. За мен това е огромно облекчение, тей като трябваше да го държа през цялото време докато спи. Също така успяхме за го вкараме в режим на хранене и работим върху честото му събуждане нощем! Сигурна съм, че ще имаме добър резултат с Жени до себе си! ❤️ Благодаря ти! 🍀

Надежда Н.

Майка на Георги, 7 седмици