fbpx dapospim.bg

Единични консултации

Подходящи за деца между 12 седмици и 4 години с влошаване на съня.

Единични консултации

Единична консултация:

Анализ на съня на бебето след попълнен въпросник и дневник на съня + цялостна диагностика на проблемите

90-минутен разговор онлайн/по телефон по време, на който се фокусираме върху конкретен проблем и неговото разрешаване

Запис от консултацията, изпратен до 24ч. след нея с възможност за изтегляне

Подходящ пакет при следните казуси: внезапни регресии в съня на детето; трудности при преминаване към по-малък брой дремки; установяване на режим; преместване в отделна стая/голямо легло; ранни събуждания (преди 6:00); нощни терори/кошмари; дълги и трудни приспивания; чести нощни събуждания; кратки дремки

100 лв.

 

проследяващ разговор

 ПРОСЛЕДЯВАЩ РАЗГОВОР:

Допълнителен 30-минутен разговор по телефона до месец след проведена единична консултация

30 лв.

 

Отзиви:

Разглежда всеки случаи индивидуално и дава полезни съвети точно за вашето дете. Препоръчвам с две ръце ❤️🙌🏽 Изключително мила и от помощ …истински професионалист🤗 Дава сили и мотивация на всяка недоспала мама! 😁

Ели А.

Майка на Амая, 7 месеца

Благодаря на Жени за милото и професионално отношение! Отделя много време за обяснение и вниква в детайли, които са с голямо значение🤩 Не чакайте, обърнете се към професионалист като нея на време 😊🤗
Десислава Д.

Майка на Мартин, 1.5 г.

Благодаря на Жени, най-после имаме изграден дневен режим, все още работя по нощния сън, но дневния вече е абсолютно под контрол! Приспиването вече отнема не повече от 5-10мин, а преди траеше поне 45-1 час. Премахнах е раницата точно за 2 дни! А преди спеше само в нея или на ръце. Благодаря ти Жени, че вече чия кафе на спокойствие, за първи път, от както се е родил бебето ми спи в другата стая само. Нещото, за което още не мога д а повярвам, е че вече спи в кошарата си! Значително по-спокоен и сам. Малки неща, които за отчаяни, канали от умора родители като мен са нещо Велико!
Ани М.

Майка на Юлиян, 6 М.

Жени ми даде много добри насоки и съвети, които още от първите дни имаха ефект. Посъветва ме не само за съня, а и за храненето. Изключително съм доволна, че избрах точно нея за консултант.

Йоана К.

Майка на Ема, 2 месеца

Като майка за втори път, винаги съм вярвала, че след 6тия месец бебетата започкат да спят така или иначе и мислех,че просто трябва да изчакам бебето да поотрасне за да мога да се наспя. Е, да ама не. След 9 месеца безсънни нощи, в които нощният ми сън не надвишаваше 4 часа се допитах до Жени. Къде бъркам? Какво да направя? Получих възможно най-конструктивният отговор на моя проблем и дори мъжът ми, който до последно твърдеше,че се занимавам с глупости, остана с отворена уста след първата непробудна нощ!
Благодаря ти Жени, за спокойните нощи, щастливото бебе и върнатата радост вкъщи!
Мария М.

Майка на Тео, 10 М

Аз също знам какво е да не спиш!

“Да поспим!” е лична кауза, защото знам какво означава да имаш нужда от съдействие за съня на детето си и да няма откъде да я получиш. Да се луташ, да екпериментираш, да получаваш информация от различни източници и нищо да не дава резултат.
В следствие на дълго безсъние и разочарование от комуникацията с други специалисти, превърнах личната си „драма“ в кариера като се сертифицирах за консултант по сън за деца 0-4 г. Помогнах сама на себе си и семейството ми да поспим, а вече съм насреща и за всички останали, които имат нужда от моите знания и опит.

консултант по детски сън 3

Свържете се с мен:

+359 886 156 954

jenikolarova@gmail.com