fbpx dapospim.bg

 Пакети с проследяване

Подходящи за деца над 5 месеца, които заспиват с много помощ и родителите искат да постигнат самостоятелно заспиване.

Пакет _Можем сами!

ПАКЕТ „МОЖЕМ САМИ!“

Анализ на съня на бебето след попълнен въпросник и дневник на съня + цялостна диагностика на проблемите

90-минутен разговор онлайн/по телефон, обсъждане на различни стратегии и изготвяне на план за действие по дни

Подробен индивидуален план за приучаване към самостоятелно заспиване, изпратен до 48ч. след първоначалния разговор, който родителите да следват сами

2 допълнителни проследяващи разговора в рамките на 2 седмици след консултацията за коментари по прогреса

БОНУС наръчник за количество и брой хранения на бебето 0-12М

БОНУС наръчник за нормите на будуване и сън на бебето 0-24М

210 лв.

Пакет _Да поспим!

 ПАКЕТ „ДА ПОСПИМ!“

Анализ на съня на бебето след попълнен въпросник и дневник на съня + цялостна диагностика на проблемите

90-минутен разговор онлайн/по телефон, обсъждане на различни стратегии и изготвяне на план за действие по дни

Подробен индивидуален план за приучаване към самостоятелно заспиване, изпратен до 48ч. след първоначалния разговор

Проследяване в рамките на до 4 седмици в зависимост от това как детето реагира на промените и избрания метод

Ежедневна комуникация във Вайбър и коментари по дневника на съня на детето

2 разговора по телефон седмично

БОНУС бележки с насоки за подходящ режим в следващите 3 месеца;

БОНУС съвети как да запазим добрите резултати дори и ако нещо се обърка;

БОНУС наръчник за количество и брой хранения на бебето 0-12М

БОНУС наръчник за нормите на будуване и сън на бебето 0-24М

450 лв.

Отзиви:

Пакетът с проследяване при Жени е най-добрата инвестиция, която сме правили до момента за нашето бебе (10 месеца). Така казвах за ергобейбито, преди да се свържа с нея.
Жени е страхотна, изключително добре подготвена по въпроса детски сън, работи много структурирано и подредено, всичко предложено се аргументира с допълнителна информация, помогна ни адски много и за нощния и за дневния сън, нашето момченце спеше само по 30-40мин, за втора дрямка спеше само в раница навън, заспиваше адски трудно с кански рев, когато го оставяхме да спи в кошарката си и плачеше повече, отколкото всъщност спеше.
Жени беше страшно търпелива с нас, изслуша внимателно всичките ни проблеми и изготви много подробен план за действие. Подкрепяше ме през цялото време, докато нещата с Никола започнаха наистина да се случват. Той е инат, също така е чувствително дете и му отне време да свикне с режима, но Жени беше неотлъчно до нас. С нейна помощ, подобрихме значително и храненето, свалихме раницата и заспиването е лесно и спокойно, а втората дрямка стига и до 2 часа, в кошарата.
На кратко, много сме доволни!
Препоръчвам с две ръце!
Виолета С.

Майка на Никола, 9 месеца

Жени, благодарим ти, че ни помогна да постигнем немислимото! Много сме признателни за това, че ни изслуша с внимание, отдели много време за проследяване, коригираше ни на всяка крачка и съобрази плана с особеностите на семейството ни. Впечатляващо и изключително полезно за нас беше това, че планът за сън, който изготви за нас, не се изчерпваше само с работа върху съня и приспиването конкретно, ами включваше съвети, свързани с храненето, къпането, игрите и т.н. Дъщеря ни е на 2 г. и 8 м. и преди твоята намеса заспиваше с единия от нас и спеше на нашата спалня. Приспиването отнемаше часове, през нощта лягаше върху нас и в резултат на това всички у дома бяхме доста изнервени и изморени. Дъщеря ни вече спи в кошарата си и заспива сама за около 20 минути. Благодарим ти за това, че беше толкова изчерпателна в обясненията си, емпатична и уверена в успеха ни, общуването с теб се случваше с лекота. Това, че беше толкова търпелива и мила с нас през цялото време, направи работата ни изключително приятна и лека. ❤
Мария Г.

Майка на Лора, 2.5 години

Казвам се Весела и  съм майка на момиченце на година и четири месеца на име Виктория. Дъщеря ми имаше чести нощни събуждания – будене на всеки два часа, много трудно заспиваше – с люлеене, обикаляне на стаята, шъшкане, галкане, потупване по памперса по 40-50 мин всяка вечер и изпиваше по около 100 мл мляко на всяко пробуждане през нощта. 

На прага на емоционален срив се обърнах за помощ към Жени и днес когато пиша тази препоръка съм й много благодарна! След първия ни разговор от консултацията с проследяване разбрах колко е мила , грижовна и отдадена на работата си и искрено вярвах, че с общи усилия и постоянство ще успеем да създадем правилния режим на детето ми, за да може да расте спокойно и да се наспива добре.

 За по-малко от месец, звучи невероятно, но малката ми дъщеричка вече заспива в легло в нейната самостоятелна детска стая, докато й чета книжка и шъшкам отвреме на време съвсем сама и спи два часа и половина на обяд и от 21.00часа до 07.30часа спокоен детски сън вечер. Още има вечери, в който се будя, за да я проверявам дали спи, но бързо си лягам като се уверя, че всичко е наред. 

Благодаря ти Жени, за усилията, съветите и помощта! 

Обръщам се към всички майки с подобни проблеми, не чакайте, решение има и за около две-три седмици, може да си върнете нормалния начин на живот и детето ви да расте щастливо в добро настроение и да спи спокойно.

Весела П.

Майка на Виктория, 1г.4м.

Много благодарим,Жени 😘‼️ До преди два месеца имах бебе,което през деня заспиваше само и единствено в ергономична раница с много друскане и люлеене по 30-40 мин .. НО този ад свърши ‼️Започнахме първо с режима ,променихме часовете на будуване,хранене ..и часовете за заспиване и хоп на първата седмица нещата се получиха 🙂 Никол е с перфектен режим и заспиването е песен 😍 Свалихме раницата за 2 дена точно и тя започна да спи още по пълноценно и удобно ‼️Огромно благодаря за отделеното време,хилядите ми въпроси и притеснения .. Страхотна си и пожелавам многооо спящи бебета ❤️😘‼️

Биляна Г.

Майка на Никол, 8 месеца

Аз също знам какво е да не спиш!

“Да поспим!” е лична кауза, защото знам какво означава да имаш нужда от съдействие за съня на детето си и да няма откъде да я получиш. Да се луташ, да екпериментираш, да получаваш информация от различни източници и нищо да не дава резултат.
В следствие на дълго безсъние и разочарование от комуникацията с други специалисти, превърнах личната си „драма“ в кариера като се сертифицирах за консултант по сън за деца 0-4 г. Помогнах сама на себе си и семейството ми да поспим, а вече съм насреща и за всички останали, които имат нужда от моите знания и опит.

консултант по детски сън 3

Свържете се с мен:

+359 886 156 954

jenikolarova@gmail.com