fbpx dapospim.bg

Отзиви

Пакетът с проследяване при Жени е най-добрата инвестиция, която сме правили до момента за нашето бебе (10 месеца). Така казвах за ергобейбито, преди да се свържа с нея.
Жени е страхотна, изключително добре подготвена по въпроса детски сън, работи много структурирано и подредено, всичко предложено се аргументира с допълнителна информация, помогна ни адски много и за нощния и за дневния сън, нашето момченце спеше само по 30-40мин, за втора дрямка спеше само в раница навън, заспиваше адски трудно с кански рев, когато го оставяхме да спи в кошарката си и плачеше повече, отколкото всъщност спеше.
Жени беше страшно търпелива с нас, изслуша внимателно всичките ни проблеми и изготви много подробен план за действие. Подкрепяше ме през цялото време, докато нещата с Никола започнаха наистина да се случват. Той е инат, също така е чувствително дете и му отне време да свикне с режима, но Жени беше неотлъчно до нас. С нейна помощ, подобрихме значително и храненето, свалихме раницата и заспиването е лесно и спокойно, а втората дрямка стига и до 2 часа, в кошарата.
На кратко, много сме доволни!
Препоръчвам с две ръце!
Виолета С.

Майка на Никола, 9 месеца

Много съм доволна от работата ми с Жени. Започнахме да работим с нея, защото моята дъщеря можеше само в слинг да заспи или след дълго люлеене на ръце от моя страна. Не обичаше и много да дремва в кошарката си. Успяхме за две седмици да я отучим от тези навици и тя започна да се самоуспокоява в легълцето и да заспива по-лесно сама. Също така спря да иска да спи само в мен и започна да заспива в кошарката си. Жени също така ми обърна внимание на режима на бебето и как той играе роля със съня й. Жени е много изчерпателна и информирана относно бебешкия сън. Благодарна съм й за работата ни заедно!

Мария А.

Майка на Ана, 11 седмици

Потърсих помощ още в края на първият месец, защото видях, че правя грешки или не мога да разбера къде точно бъркам, за да може Сара да спи хубаво, дълбоко и най вече в собствената си кошара, и да не иска да заспива на ръце. Жени откликна на момента и направи пълна програма за Сара, след което дойде на място и ми разказа в детайли какво се случва и от какво има нужда, показа ми как да приложа написаното, и след стриктно спазване на програмата в рамките на 3-4 дена Сара започна да спи сама в кошарата си. Радвам се, че не чаках и не губих време, а веднага потърсих помощ. Съветвам всеки който има нужда дори само да попита, да не чака а да действа защото на мен ми върна нормалният начин на живот.
Милен Х.

Баща на Сара, 4 седмици

Жени е страхотен професионалист и я препоръчвам с две ръце ! Изготви най-подходящия режим за нуждите на моето бебе, помогна ни с приучаването към самостоятелно заспиване в кошара, така че да се получат нещата плавно, без излишен стрес и напрежение, а комуникацията с нея беше изключително приятна.
Благодарим ти мила Жени, че върна съня вкъщи 🤍😴
Йоана С.

Майка на Анастасия, 6 М

Направихме две консултации при Жени, на 5 и на 8 месеца. И двете ми бяха много полезни и интересни. След първата малкият започна да заспива самостоятелно, което ни беше основният проблем. На втората освен за промяна на режима съобразен с възрастта, ми даде и много насоки свързани със захранването и как то се отразява на качеството на съня. Благодарим!😊🙏

Йоана Т.

Майка на Александър, 5 и 8 месеца

Благодаря на Жени, най-после имаме изграден дневен режим, все още работя по нощния сън, но дневния вече е абсолютно под контрол! Приспиването вече отнема не повече от 5-10мин, а преди траеше поне 45-1 час. Премахнах е раницата точно за 2 дни! А преди спеше само в нея или на ръце. Благодаря ти Жени, че вече чия кафе на спокойствие, за първи път, от както се е родил бебето ми спи в другата стая само. Нещото, за което още не мога д а повярвам, е че вече спи в кошарата си! Значително по-спокоен и сам. Малки неща, които за отчаяни, канали от умора родители като мен са нещо Велико!

Ани М.

Майка на Юлиян, 6 месеца

Благодаря на Жени за милото и професионално отношение! Отделя много време за обяснение и вниква в детайли, които са с голямо значение🤩 Не чакайте, обърнете се към професионалист като нея на време 😊🤗

Десислава Д.

Майка на Мартин, 1.5 г.

Казвам се Весела и  съм майка на момиченце на година и четири месеца на име Виктория. Дъщеря ми имаше чести нощни събуждания – будене на всеки два часа, много трудно заспиваше – с люлеене, обикаляне на стаята, шъшкане, галкане, потупване по памперса по 40-50 мин всяка вечер и изпиваше по около 100 мл мляко на всяко пробуждане през нощта. 

На прага на емоционален срив се обърнах за помощ към Жени и днес когато пиша тази препоръка съм й много благодарна! След първия ни разговор от консултацията с проследяване разбрах колко е мила , грижовна и отдадена на работата си и искрено вярвах, че с общи усилия и постоянство ще успеем да създадем правилния режим на детето ми, за да може да расте спокойно и да се наспива добре.

 За по-малко от месец, звучи невероятно, но малката ми дъщеричка вече заспива в легло в нейната самостоятелна детска стая, докато й чета книжка и шъшкам отвреме на време съвсем сама и спи два часа и половина на обяд и от 21.00часа до 07.30часа спокоен детски сън вечер. Още има вечери, в който се будя, за да я проверявам дали спи, но бързо си лягам като се уверя, че всичко е наред. 

Благодаря ти Жени, за усилията, съветите и помощта! 

Обръщам се към всички майки с подобни проблеми, не чакайте, решение има и за около две-три седмици, може да си върнете нормалния начин на живот и детето ви да расте щастливо в добро настроение и да спи спокойно.

Весела П.

Майка на Виктория, 1г.4м.

Още от първата ни консултация почувствах Жени, като близка приятелка, на която споделям проблемите си и тя искрено иска да ми помогне. Направи ми впечатление колко внимание отделя на детайли, които аз не съм забелязвала за моето бебе. Сподели ми ценни съвети за храненето, сънят и режима на бебето. Благодарна съм й, защото моето бебе от два месеца насам имаше нощни хранения, на първата нощ след като последвах нейните препоръки и съвети, моето бебе спа цял нощ.
Намерих в нея не само консултант по сън, а приятел. Препоръчвам! 🤗
Евгения Г.

Майка на Калоян, 8 месеца

Потърсих помощ още в края на първият месец, защото видях, че правя грешки или не мога да разбера къде точно бъркам, за да може Сара да спи хубаво, дълбоко и най вече в собствената си кошара, и да не иска да заспива на ръце. Жени откликна на момента и направи пълна програма за Сара, след което дойде на място и ми разказа в детайли какво се случва и от какво има нужда, показа ми как да приложа написаното, и след стриктно спазване на програмата в рамките на 3-4 дена Сара започна да спи сама в кошарата си. Радвам се, че не чаках и не губих време, а веднага потърсих помощ. Съветвам всеки който има нужда дори само да попита, да не чака а да действа защото на мен ми върна нормалният начин на живот.
Милен Х.

Баща на Сара, 4 седмици

Благодарение на професионалния подход на Жени Коларова и съветите ѝ, успяхме да научим синът ни да не заспива само на ръце. За мен това е огромно облекчение, тей като трябваше да го държа през цялото време докато спи. Също така успяхме за го вкараме в режим на хранене и работим върху честото му събуждане нощем! Сигурна съм, че ще имаме добър резултат с Жени до себе си! ❤️ Благодаря ти! 🍀

Надежда Н.

Майка на Георги, 7 седмици

Много благодарим,Жени 😘‼️ До преди два месеца имах бебе,което през деня заспиваше само и единствено в ергономична раница с много друскане и люлеене по 30-40 мин .. НО този ад свърши ‼️Започнахме първо с режима ,променихме часовете на будуване,хранене ..и часовете за заспиване и хоп на първата седмица нещата се получиха 🙂 Никол е с перфектен режим и заспиването е песен 😍 Свалихме раницата за 2 дена точно и тя започна да спи още по пълноценно и удобно ‼️Огромно благодаря за отделеното време,хилядите ми въпроси и притеснения .. Страхотна си и пожелавам многооо спящи бебета ❤️😘‼️

Биляна Г.

Майка на Никол, 8 месеца

Разглежда всеки случаи индивидуално и дава полезни съвети точно за вашето дете. Препоръчвам с две ръце ❤️🙌🏽 Изключително мила и от помощ …истински професионалист🤗 Дава сили и мотивация на всяка недоспала мама! 😁

Ели А.

Майка на Амая, 7 месеца

Жени ми даде много добри насоки и съвети, които още от първите дни имаха ефект. Посъветва ме не само за съня, а и за храненето. Изключително съм доволна, че избрах точно нея за консултант.

Йоана К.

Майка на Ема, 2 месеца

Жени е чудесен професионалист, който обяснява всичко в детайл, вниква в индивидуалните нужди и умее да поднесе лесно и разбираемо информацията от всеки обсъждан аспект. 🙂
Благодаря!
Румяна В.

Майка на Виктор, 9 месеца

Жени, благодарим ти, че ни помогна да постигнем немислимото! Много сме признателни за това, че ни изслуша с внимание, отдели много време за проследяване, коригираше ни на всяка крачка и съобрази плана с особеностите на семейството ни. Впечатляващо и изключително полезно за нас беше това, че планът за сън, който изготви за нас, не се изчерпваше само с работа върху съня и приспиването конкретно, ами включваше съвети, свързани с храненето, къпането, игрите и т.н. Дъщеря ни е на 2 г. и 8 м. и преди твоята намеса заспиваше с единия от нас и спеше на нашата спалня. Приспиването отнемаше часове, през нощта лягаше върху нас и в резултат на това всички у дома бяхме доста изнервени и изморени. Дъщеря ни вече спи в кошарата си и заспива сама за около 20 минути. Благодарим ти за това, че беше толкова изчерпателна в обясненията си, емпатична и уверена в успеха ни, общуването с теб се случваше с лекота. Това, че беше толкова търпелива и мила с нас през цялото време, направи работата ни изключително приятна и лека. ❤
Мария Г.

Майка на Лора, 2.5 години

Като майка за втори път, винаги съм вярвала, че след 6тия месец бебетата започкат да спят така или иначе и мислех,че просто трябва да изчакам бебето да поотрасне за да мога да се наспя. Е, да ама не. След 9 месеца безсънни нощи, в които нощният ми сън не надвишаваше 4 часа се допитах до Жени. Къде бъркам? Какво да направя? Получих възможно най-конструктивният отгор на моя проблем и дори мъжът ми, който до последно теърдеше,че се занимавам с глупости, остана с отворена уста след първата непробудна нощ!
Благодаря ти Жени, за спокойните нощи, щастливото бебе и върнатата радост вкъщи!
Мария М.

Майка на Тео, 10 М.

Аз също знам какво е да не спиш!

“Да поспим!” е лична кауза, защото знам какво означава да имаш нужда от съдействие за съня на детето си и да няма откъде да я получиш. Да се луташ, да екпериментираш, да получаваш информация от различни източници и нищо да не дава резултат.
В следствие на дълго безсъние и разочарование от комуникацията с други специалисти, превърнах личната си “драма” в кариера като се сертифицирах за консултант по сън за деца 0-4 г. Помогнах сама на себе си и семейството ми да поспим, а вече съм насреща и за всички останали, които имат нужда от моите знания и опит.

консултант по детски сън 3