fbpx dapospim.bg

Здравейте!

Моето име е Жени…

Аз съм майка на прекрасно момченце, съпруга и сертифициран консултант по детски сън.
Живея в София, но помагам на семейства от цялата страна.

По образование съм маркетолог като преди майчинството работих в голяма ПР агенция, имах забързан начин на живот и много социални контакти. После дойде пандемията, а по време на нея се роди и синът ми Николай. Той се оказа най-голямото щастие и предизвикателство в живота ми. Наложи  се да премина през много препятствия, свързани с отглеждането му докато най-накрая успеем да поспим у дома. След трудно раждане, сложно кърмене, проблеми със съня, несъвсем гладко захранване и какво ли още не, смея да твърдя, че ще ви бъда полезна с познания по всякакви бебешки теми, с коите ме е сблъскала неволята. Наричам подхода си холистичен, тъй като не се фокусирам само върху съня, а цялостните биологични процеси в тялото на бебетата, както и динамиката във всяко семейство, за да намеря най-добрия вариант за подобрение на ситуацията.

…а това е моята история:

Още от първата ни консултация почувствах Жени, като близка приятелка, на която споделям проблемите си и тя искрено иска да ми помогне. Направи ми впечатление колко внимание отделя на детайли, които аз не съм забелязвала за моето бебе. Сподели ми ценни съвети за храненето, сънят и режима на бебето. Благодарна съм й, защото моето бебе от два месеца насам имаше нощни хранения, на първата нощ след като последвах нейните препоръки и съвети, моето бебе спа цял нощ.
Намерих в нея не само консултант по сън, а приятел. Препоръчвам! 🤗
Евгения Г.

Майка на Калоян, 8 месеца

Жени е страхотен професионалист и я препоръчвам с две ръце ! Изготви най-подходящия режим за нуждите на моето бебе, помогна ни с приучаването към самостоятелно заспиване в кошара, така че да се получат нещата плавно, без излишен стрес и напрежение, а комуникацията с нея беше изключително приятна.
Благодарим ти мила Жени, че върна съня вкъщи 🤍😴
Йоана С.

Майка на Анастасия, 6 М

Благодаря на Жени за милото и професионално отношение! Отделя много време за обяснение и вниква в детайли, които са с голямо значение🤩 Не чакайте, обърнете се към професионалист като нея на време 😊🤗

Десислава Д.

Майка на Мартин, 1.5 г.

Сертифициран консултант по детски сън към най-голямата школа в Австралия и Нова Зеландия

консултант по детски сън